zondag 17 juli 2011

Evy Gruyaert wandelt door het Meetjesland voor Vlaanderen Vakantieland

Evy Gruyaert wandelt door het Meetjesland voor Vlaanderen Vakantieland
In Zelzate, naast het kanaal Gent-Terneuzen, ontdekt Evy Gruyaert de trendy B&B van Carlos en Christiane.
Evy Gruyaert gaat logeren en wandelen in het Meetjesland. In Zelzate, naast het kanaal Gent-Terneuzen, ontdekt ze de trendy B&B van Carlos en Christiane. Hij bewerkt metaal tot heel eigenzinnige creaties, zij ontvangt de gasten.
Het krekengebied in de buurt is natuurlijk de wandelplek bij uitstek, maar ook natuurgebied de Canisvliet is absoluut een leuke wandeltip.
Evy Gruyaert zoekt en vindt een jong 'meetje' dat met veel liefde vertelt over de mooie plekjes in het uiterste puntje van het Meetjesland.
REPORTER: Evy Gruyaert
REGISSEUR: Mario Mertens
Het Meetjesland, da's all inclusive
Met de fiets langs eindeloze paden in de polder kom je al een eind weg in het Meetjesland, Evy Gruyaert genoot ervan.
 
Of wat te denken van de ochtenddauw in de schitterende bosomgeving van de Drongengoedhoeve of de Lembeekse Bossen?
Toerisme Assenede
Voor meer toeristische informatie over Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo kun je ook terecht bij het toeristisch infokantoor in Assenede.
B&B Tolkantoor ligt in het centrum van Zelzate. Evy Gruyaert kwam er tot rust in de mooie Japanse tuin en geniet er van de oosterse sfeer in de kamers.
De Canisvliet
Natuurgebied De Canisvliet is het wandelgebied bij uitstek in het Meetjesland, laat Evy Gruyaert zien. Meer informatie over krijg je bij Natuurpunt Meetjeslandse kreken.
'20 x logeren en wandelen in Vlaanderen' is een uitgave van Lannoo.
 
Auteurs Luc Vanneste en Erwin De Decker brengen een selectie van de mooiste wandelingen zoals deze door Evy Gruyaert, en de meest charmante hotels en B&B's in Vlaanderen.