maandag 16 februari 2009

Evy Gruyaert jurylid in 'Zo Is Er Maar Eén – de Cup'

Evy Gruyaert in de jury: 'Zo Is Er Maar Eén – de Cup' is terug!


Evy Gruyaert


Maandag 26 januari start de tweede editie van 'Zo Is Er Maar Eén – de Cup'. Vorig jaar won de jonge Pjotr Wolfs met zijn versie van 'Meisjes' van Raymond van het Groenewoud. Dertien nieuwe kandidaten strijden voor de felbegeerde trofee. Evy Gruyaert is wederom jurylid.


Evy Gruyaert


'Zo Is Er Maar Eén - de Cup' loopt dagelijks om 18.30 uur op Ketnet met telkens op vrijdag een weekfinale waarin de vier beste zangers van de week het tegen elkaar opnemen. De winnaar van die weekfinale plaatst zich meteen voor 'de Grote Finale'. De kandidaten die al doorstootten naar de finale, verdwijnen niet volledig uit het programma, maar keren elke maandag even terug voor een groot 'meezingmoment'.


Evy Gruyaert


De voltallige cast van vorig jaar is opnieuw van de partij: Kobe Van Herwegen presenteert, bijgestaan door de beste (maar knotsgekke) assistente ter wereld, Aurore (Britt van der Borght). Miguel Wiels is opnieuw juryvoorzitter, bijgestaan door vast jurylid Evy Gruyaert en elke week aangevuld met een bekend gastjurylid. In de eerste week is dit Stan van Samang.


Evy Gruyaert


Nieuw dit jaar: Aurore ontvangt de kandidaten in haar eigen backstage VIP-lounge. Daar geeft ze de kandidaten ook showbizztips. Af en toe zul je haar zelfs horen zingen!


Evy Gruyaert


'De Grote Finale' is er op vrijdag 13 maart.Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten