woensdag 26 augustus 2009

Evy Gruyaert ingesmeerd met chocolade in De Rode Loper

http://rapidshare.com/files/130441469/Evy_Gruyaert-18-4-2008_ingesmeerd_met_chocolade_rode_loper-divx.avi
Radio Donna geeft een paasei weg in de vorm van presentatrice Evy Gruyaert. De chocoladen Evy werd vandaag voorgesteld. Wie kan raden hoeveel het beeld weegt, maakt kans om het te winnen.

Chocolatier Eric Goossens uit Antwerpen hakte het naakte lichaam van Gruyaert uit één brok pure chocolade.

Haar gezicht werd afgegoten in een chocoladen masker. Het beeld is 1,75 meter groot en heeft schoenmaat 39.

Vanaf woensdag kunnen Donna-luisteraars proberen te raden hoeveel de chocoladen Evy Gruyaert weegt. Wie er het dichtste bij komt wint het unieke paasei.

Ze zit hier gewoon naakt naar ons te lachen in de uitzendstudio van Donna. Evy Gruyaert. Naakt. Heel verleidelijk. Ze ruikt lekker en je zou er zo in willen bijten. Die lekkere Evy!!!! Volledig in chocolade!!! En wij mogen daar niet aankomen!!!! Het leven is niet eerlijk. Ik zeg het je...

Maaaarrrrrr.... Jullie kunnen ze wél winnen! Volledig! Om op te eten of om in de living te zetten. Of om lekkere chocomelk van te maken voor de hele buurt.

Bij Donna is de grote Paasaktie gelanceerd: Het was het idee van Donna presentator David van Ootegem om van Evy Gruyaert een gigantisch paasei te maken. En zo geschiedde: op zaterdag werd "ons Evy" bij Chocolatier Goossens in Antwerpen professioneel veranderd in "Eivi", haar levensgrote evenbeeld in chocolade. Donna-luisteraars kunnen het chocoladen beeld winnen als ze het gewicht raden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten