zondag 11 oktober 2009

Evy Gruyaert is meest sexy radiofiguur

Roos Van Acker en Evy Gruyaert meest sexy mediafiguren


Evy Gruyaert


In een enquête die peilt naar de meest sexy radio- en televisiezenders en -figuren zijn Roos Van Acker (meest sexy televisiefiguur) en Evy Gruyaert (meest sexy radiofiguur) als winnaars uit de bus gekomen.


Evy GruyaertDe zender Eén is de voor de Vlaming de meest sexy tv-zender, terwijl Radio 2 als de meest sexy radiozender wordt gepercipieerd. Het onderzoek gebeurde in opdracht van communicatiebureau Brand Species bij 1269 Vlamingen.


Evy GruyaertDe dertienjarige Thomas Cerpentier uit Verrebroek wint de tweede editie van 'Zo Is Er Maar Een - de Cup'. Juryleden Evy Gruyaert en Miguel Wiels en de tienkoppige Ketnetjury lauwerden Thomas omwille van zijn stemvastheid en podiumprésence waarmee hij 'Hier bij jou' van Clouseau bracht.


Evy GruyaertManou uit Durbuy en Thomas uit Verrebroek namen het tegen elkaar op in de Grote Finale. In deze spannende en extra lange aflevering, waarin special guest Natalia en een 4 ton zware olifant zorgden voor het nodige spektakel, werd Thomas de ultieme winnaar. Hij gaat naar huis met een pak podiumervaring en de Cup natuurlijk.


Evy GruyaertThomas Cerpentier (13)
Thomas woont in Verrebroek, een deelgemeente van Beveren (Oost-Vlaanderen). Creatieve vakken vindt Thomas het leukst maar de meeste andere vakken - en vooral Frans - vindt hij maar saai.


Evy GruyaertNailpin en Ne-Yo zijn de lievelingsartiesten van Thomas en Marco Borsato vindt hij ook wel te pruimen. Hij is een fervent voetballer maar wil later het liefst zanger worden en oefent alvast in het kinderkoor De Verrebroekse Nachtegaaltjes.


Evy GruyaertAlles wat vet en ongezond is vindt Thomas heerlijke kost.


Evy GruyaertEvy Gruyaert is de meest sexy radiofiguur. Dat blijkt uit een onderzoek van het marketingbureau BrandSpecies en het marktonderzoeksbureau iVox.


Evy GruyaertEén en Radio 2 zijn volgens de 1.269 ondervraagde Vlamingen de meest sexy zenders. Jean-Philip De Tender (Eén) en Jan Knudde (Radio 2) mochten gisteren de awards in ontvangst nemen.


Evy GruyaertNiet minder 1300 Vlamingen tussen zestien en zestig jaar werden ondervraagd. In de categorie 'radio' werd Q-music tweede en Studio Brussel derde. Sofie Lemaire (Studio Brussel) is de favoriete Vlaamse radiofiguur. Erik Van Looy is het favoriete Vlaamse tv-gezicht, Roos Van Acker het meest sexy Vlaamse tv-gezicht.


Evy GruyaertDe ondervraagden gaven als redenen voor hun keuze o.m. de manier waarop Radio 2 de actualiteit volgt, een brede waaier aan interessante weetjes brengt, en humor én goede muziek in zijn programma's verwerkt. 


Evy GruyaertHet onderzoeksbureau gebruikt de term sexy niet in de erotische betekenis, maar om de aantrekkelijkheid van de zenders en de personen in het algemeen aan te duiden.


Evy GruyaertHet was al de vierde keer dat Eén en Evy Gruyaert de titel in de wacht sleepte.Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten