zaterdag 25 september 2010

Evy Gruyaert leert ons nu ook golfen ‎met Start to Golf


Wie dacht dat Rode Loper presentatrice en VRT omroepster Evy Gruyaert met Start to Run, Start to Swim, Start to Bike, Start to Fitness en Start to Walk er eventjes genoeg van had, heeft het fout.

Evy Gruyaert wil ons nu ook leren golfen met Start to Golf.

Ideaal voor de Vlaamse Vereniging voor Golf, want die wil af van haar oubollige en elitaire imago.

Een opendeurdag in dertig golfclubs moet de clichés de wereld uit helpen.

Met Start to Golf krijgt iedereen de kans op zondag 18 april gratis een initiatie te volgen.

Met promofilmpjes op het internet en de regionale televisiezenders wil Evy Gruyaert iedereen warm maken om te golfen.

In september komt er ook een boek met Evy's ervaringen.

Golf is geen dure sport alleen voor oude mensen. Dat wil de Vlaamse Vereniging voor Golf iedereen laten ervaren tijdens de Start to Golf open dag.

De Vlaamse Vereniging voor Golf wil zo komaf maken met het oubollige en elitaire imago waarmee de golfsport vaak te kampen heeft.

Een open dag in dertig Vlaamse golfclubs moet de clichés de wereld uit helpen.

Met Start to Golf krijgt iedereen de kans op zondag 18april gratis in een golfclub in de buurt een golfinitiatie te volgen. Evy Gruyaert is ambassadrice van de actie.

Evy Gruyaert was er zelf niet bij op de officiële voorstelling van de actie. In september komt er een Start to Golf-boek, met Evy's ervaringen.

Golfclubs uit de regio die deelnemen aan de actie zijn de Brabantse Golf (Melsbroek) en Golflife Center Sterrebeek.

Omdat ze een wedstrijd won op radiozender MNM mag Evelyn De Vlieger samen met drie vriendinnen op reis naar Egypte, in het gezelschap van omroepster Evy Gruyaert.

De wedstrijd op MNM kreeg de naam 'Girls only trip' en zoals de naam al laat vermoeden mochten enkel vrouwen meedoen.

'Ieder uur van de dag stelden ze een vraag waarop je kon antwoorden via sms', vertelt de gelukkige winnares, Evelyn De Vlieger uit Maldegem.

'Ik raadde het antwoord op de vraag welke bekende vrouwelijke stem er gebruikt werd in de animatiefilm Prince of Egypt, namelijk Michelle Pfeiffer.

Een computer lootte mij uit en Dave Peeters belde me 's avonds live op om mij te feliciteren met de overwinning.'

En die overwinning smaakt behoorlijk zoet, want Evelyn mag in april gratis én all-inclusive voor een week naar het Egyptische Sharm el-Sheikh.

MNM-coryfee Evy Gruyaert zal de dames vergezellen:

naast nog eens vijftien winnaars mag iedereen drie vriendinnen meenemen.

'Nadat bekendraakte dat ik de wedstrijd had gewonnen, stroomden de sms'jes binnen met 'Proficiat', en 'mag ik mee'', lacht Evelyn, die op de dienst Burgerzaken van Knesselare werkt.

'Maar ik kan er natuurlijk maar drie uitkiezen.

Ze zullen mij elk wel 25 cent moeten betalen, want ik heb twee sms'jes van een halve euro naar MNM gestuurd om deel te nemen aan de wedstrijd.'

Evelyn deed mee aan de wedstrijd omdat ze graag op reis gaat. 'En voor de fun, en omdat ik Evy Gruyaert een chique madam vindt.'

Wat staat er allemaal op het programma in Egypte? 'Samen met Evy Gruyaert trekken we de woestijn in en gaan thee drinken met de bedoeïenen.

We zullen ook het Egyptische uitgaansleven verkennen en Born Crain zal ons een romantisch privéconcert geven bij zonsondergang.

Voor de rest gaan we met ons gat omhoog en in bikini in de zon liggen en ons af en toe eens omdraaien.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten