dinsdag 1 februari 2011

Evy Gruyaert verdween even van het scherm wegens ontwrichte knie


Evy Gruyaert zal enkele dagen niet te zien zijn op Eén: ze heeft een ontwrichte knie en moet tien dagen platte rust houden. Dat meldt de openbare omroep.

De omroepster en De Rode Loper-presentatrice ontwrichtte haar knie bij een ongeluk in de VRT-gebouwen en kan daardoor de komende dagen niet omroepen of presenteren.

Wanneer ze weer aan de slag kan, staat nog niet vast. Katja Retsin zal elke dag De Rode Loper presenteren tot haar collega weer op de been is.

De collega-omroepsters vangen het omroepwerk van Evy voor Eén op. Ontwrichte knie houdt Evy Gruyaert van scherm. Evy Gruyaert blijft minstens tien dagen van het scherm na een pijnlijke val in de VRT-gebouwen. De omroepster en De Rode Loper-presentatrice kwam verkeerd neer toen ze struikelde en haar knie raakte ontwricht. De dokter heeft haar - om te beginnen - tien dagen platte rust voorgeschreven. 'Niets voor mij', zegt ze. 'Ik kan niet eens zelf de zetel uit. Het contrast met mijn normale dagelijkse leven is dus heel groot.' Evy Gruyaert ziet één voordeel: 'Nu ik veel televisie kijken.' Evy Gruyaert zal enkele dagen niet te zien zijn op Eén. De omroepster en De rode loper-presentatrice moet een tijdje platte rust houden nadat ze eerder deze week gevallen was. Hoelang Evy niet op Eén verschijnt, is nog niet duidelijk. Nochtans wacht haar een drukke agenda. Het showbizzprogramma 'De Rode Loper' bestaat 10 jaar en dat wordt op 29 oktober met veel glitter en glamour gevierd in de Antwerpse discotheek de Noxx. Hopelijk is Evy tegen dan voldoende hersteld om mee te feesten. Evy Gruyaert samen met ex van Lynn Wesenbeek Neen, Evy Gruyaert is niet langer vrijgezel. De 31-jarige Rode Loper-presentatrice is al enkele maanden samen met Jan Smekens (43), baas van productiehuis Arendsoog. Jan Smekens had voor Evy Gruyaert eerder een relatie met vtm-nieuwsanker Lynn Wesenbeek, maar daar kwam begin dit jaar een einde aan. Wesenbeek stelde onlangs nog op haar beurt haar nieuwe partner Steven voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten