zaterdag 12 december 2009

Evy Gruyaert in The one man show van Tom Waes

De mooie en sexy Evy Gruyaert is de centrale gast in een nieuwe aflevering van The one man show. Komen we meer te weten over haar sms-verslaving? Of over haar voorliefde voor schunnig taalgebruik?


Evy Gruyaert


De kandidaten:
Roel Billen (43), die voor de tweede keer deelneemt en vorige week duizend euro won, Pieter Devisch (27), die voor de tweede keer deelneemt en vorige week tweede werd, Inge Vervaeke (38), Sam Renders (29) en Anneleen Van Malderen (26).


Evy Gruyaert


The one man show: van maandag tot donderdag omstreeks 22.00 uur.


Evy Gruyaert


De nieuwe laatavondquiz 'The One Man show', gepresenteerd door Tom 'The One Man' Waes. Elke dag ontvangt hij één Bekende Vlaming die hij alle vragen stelt die niemand hem of haar ooit durfde stellen. Miet Smet, Koen Wauters (Eurosong 1989, ESF 1991), Caroline Gennez, Erik Van Looy, Peter Van de Veire en Dimitri Leue zijn maar een paar namen van de Vlamingen die we in deze quiz mogen verwachten.


Evy Gruyaert


De Bekende Vlaming die centraal staat, hier Evy Gruyaert, is tegelijkertijd ook het quizmateriaal van de avond. Alle quizvragen vloeien voort uit wat de centrale man of vrouw van de 'The One Man show' Tom in het oor fluistert.


Evy Gruyaert


'The One Man show' is een quiz zonder punten. Alleen de rangschikking telt. Als een kandidaat juist antwoordt op een vraag, stijgt hij een plaats in de rangschikking. Antwoordt hij fout, dan zakt hij een plaats. En die plaats is in het spel heel belangrijk.


Evy Gruyaert


Tom neemt immers drie keer afscheid van een kandidaat. Drie keer moet de laatste in de rangschikking onherroepelijk naar huis. De twee kandidaten die op het einde van de quiz bovenaan de rangschikking staan, gaan door naar de volgende aflevering. Maar eerst moeten ze nog een vraag beantwoorden. De vraag van 1.000 €.


Evy Gruyaert


De vijf quizkandidaten zijn vijf onbekende Vlamingen. Sympathieke mensen met een grote algemene kennis die op een gezonde manier het reilen en zeilen van bekend Vlaanderen volgen. Een student, een huismoeder, een dokter, een agent, een reclamemaker, een bankbediende of een grootvader.


Evy Gruyaert


Zoals hierboven reeds aangehaald gaan de twee besten van elke aflevering door. In de volgende aflevering krijgen ze het gezelschap van drie nieuwe kandidaten. Op die manier komt het er voor elke kandidaat op aan zo lang mogelijk te overleven in 'The One Man show'. En ondertussen zo veel mogelijk geld te verdienen.


Evy Gruyaert


Hansie Wijffels (24) startte de laatste speeldag van de eerste week met 3.000 €. Maar zij zowel als Inge Put (33) werden weggespeeld door de nieuwkomers. Bij de laatste vragen schakelde Pieter Devisch (27) eerst Nele Debecker (25) uit en bij de ultieme vraag won Roel Billen (43) zijn eerste 1.000 € ten koste van Pieter.


Evy Gruyaert


Vanavond strijden ook Inge Vervaeke (38), Sam Renders (28) en Anneleen Van Malderen (26) om die 1.000 €. Tom Waes begint de tweede week met Evy Gruyaert als de centrale gast. Komen we meer te weten over haar sms-verslaving ? Of over haar voorliefde voor schunnig taalgebruik ?Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten