maandag 19 april 2010

Evy Gruyaert op eerste MNM-party in Velinx Tongeren


Voor de allereerste MNM Big Party, georganiseerd door ZVC PIBO, zijn vrijdagavond meer dan 2000 fuifgangers afgezakt richting De Velinx in Tongeren. MNM-presentatrices Ann Reymen en Evy Gruyaert schreeuwden de fuif op gang waarna het publiek getrakteerd werd op muzikale orgasmes van specials guests als Regi en Peter Luts.

Evy Gruyaert


Kort voor middernacht barstte het exclusieve feest volledig uit zijn voegen. Radio MNM-presentatrices Ann Reymen en Evy Gruyaert namen het voorwoord voor hun rekening en telden samen met het publiek in een ‘countdown’ af naar de start van een weerzinwekkende avond. Op de tonen van Insomnia van Faithless daverde fuivend Tongeren al meteen op zijn grondvesten.

Evy Gruyaert


Het decor voor dit spektakelgebeuren was CC De Velinx. De inkomhal werd ingekleed tot een stijlvolle blauw-groene loungeruimte, de fuifzaal werd omgetoverd tot een groteske danstempel met een indrukwekkend podium. De set van deze fuif was zodanig opgebouwd dat het de vorm van de letter M aanneemt, dat voorzien was van spots om er een spectaculaire licht-en lasershow van te maken. Het publiek werd regelrecht in de MNM-sfeer ondergedompeld.

Evy Gruyaert


De eerste special guest die zijn optreden maakte was Peter Luts, gekend van dance-formatie Lasgo. In zijn één-uur durende DJ-set vermaakte hij vanaf middernacht het publiek en creëerde een fuif-sfeer van zweet en beats die niet onopgemerkt voorbij ging. Voor hem dansten vier MNM-cheerleaders de sterren van de hemel en hitsten het publiek op met hun wildste en hevigste dansbewegingen.

Evy Gruyaert


Vanaf één uur was het terug de beurt aan MNM-DJ Thierry Stevenart, die het publiek moeiteloos warm hield voor de nakende komst van oppergod Regi. Met liedjes uit het altijd werkende ‘I Love the 90’s-repertoire was dat immers een koud kunstje. Ondertussen hebben ook enkele wereldbekende Limburgers de fuif-arena betreden. Niemand minder dan Yanaïka en Filip van restaurant Exquisa van Mijn restaurant haalden het fuifbeest in zich boven en wachtten net als alle 2000 anderen op de komst van de tweede special guest.

Evy Gruyaert


Tegen de klok van twee kwam er bij iedereen een opstoot van adrenaline wanneer de blonde DJ-god Regi werd aangekondigd. Het ultieme moment van de waarheid waarop haast ieder party-animal in de zaal zat te wachten. De glitter-confetti werd uit de ‘kanonnen’ geschoten en vormde de start voor zijn DJ-set van één uur, die haast veel te snel voorbij vloog. In zijn gekende stijl, handjes in de lucht, draaide hij het publiek om zijn vinger en zorgde voor het muzikale orgasme van de avond.

Evy Gruyaert


Omstreeks half vier was de MNM-party op zijn einde, maar de onvermoeibare fuiver kon doorvieren in het Velinx Café, dat in hetzelfde gebouw gelegen is.

Evy Gruyaert


De organisatie van dit gebeuren lag in handen van zaalvoetbalclub Pibo (ZVC Pibo). Hiermee heeft de club zich nog maar eens overtroffen als het aankomt op het organiseren van spetterende activiteiten. Na hun Gouden Slof, de jaarlijkse uitreiking voor de beste speler dat je qua showgehalte haast kan vergelijken met de echte Gouden Schoen, kwamen ze deze keer haast nog straffer uit de hoek met deze allereerste MNM Big Party. Rode loper presentatrice Evy Gruyaert maakt het tot een groot succes.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen