maandag 3 mei 2010

Evy Gruyaert weer single: Het Eén en MNM-gezicht heeft gebroken met Lieven Rossignol en is weer vrijgezel


Evy Gruyaert is weer single, het Eén en MNM-gezicht heeft gebroken met Lieven Rossignol.

Evy Gruyaert


Eén-gezicht Evy Gruyaert en haar vriend Lieven Rossignol hebben na goed vier jaar beslist om hun relatie in alle vriendschap te beëindigen. Dat heeft de VRT-omroepster bevestigd aan het weekblad Blik. Ze zijn 'uit elkaar gegroeid', klinkt het.

Evy Gruyaert


Evy Gruyaert, die dinsdag dertig wordt, kocht een tijdje geleden bouwgrond in De Pinte. Ze zou nu in het Gentse blijven wonen. Voor Gruyaert was het haar tweede lange relatie, nadat ze eerst jarenlang samen was geweest met haar West-Vlaamse jeugdliefde. Lieven Rossignol werkt bij Studio 100. Hij leerde Gruyaert kennen bij de VRT. Gruyaert krijgt vanaf september een nieuw programma op Eén.

Evy Gruyaert


Evy Gruyaert (30) en haar vriend Lieven (34) woonden nog niet lang samen in het huis dat ze gebouwd hadden in De Pinte. Ze wilde dichter bij haar geboortestreek (Meulebeke) wonen.

Evy Gruyaert


“Ik woon nog alleen in De Pinte. Lieven en ik respecteren elkaar en komen nog steeds goed overeen. We hopen dat de media ook respect kunnen opbrengen voor het feit dat we dit allebei liever in stilte willen verwerken.”

Evy Gruyaert


Evy Gruyaert en Lieven zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. Ze hebben in alle vriendschap hun relatie beëindigd. Evy blijft bij VRT wel aan de slag als omroepster en als presentatrice van De Rode Loper. Binnenkort lanceert de nieuwbakken vrijgezel ze ook haar nieuw project.

Evy Gruyaert


Sexy Eén-gezicht Evy Gruyaert is dus opnieuw vrijgezel. Voor Gruyaert was dit haar tweede lange relatie, nadat ze jarenlang een relatie heeft gehad met een West-Vlaamse jeugdliefde. Lieven Rossignol werkt bij Studio 100, waar hij de programma's mee op poten zet. Hij leerde Gruyaert kennen bij de VRT. Zij is naast één-omroepster ook radiopresentatrice bij MNM.

Evy GruyaertHun romance duurde vier jaar maar nu was het liefdesvlammetje toch uitgedoofd. Gruyaert, die toevallig deze week dertig is geworden, had nog maar recent een lap grond gekocht in De Pinte. Ze zou daar iets gaan bouwen om na een periode in onze hoofdstad weer wat dichter bij haar roots in Meulebeke te zijn.

Evy GruyaertEvy zou nu nabij Gent blijven wonen. Er is niet echt sprake van ruzie met Lieven. Ze hebben in alle vriendschap een punt gezet achter de relatie. Ook voor de komst van Lieven had Evy een langdurige relatie met een West-Vlaamse jeugdliefde.

Evy Gruyaert


Evy Gruyaert, die ook hoog genoteerd staat als Vlaamse babe in de poll van mannenblad Playboy 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?', blijft komend seizoen aan de slag als omroepster, presentatrice van De Rode Loper en bij MNM, én er zal weldra nog een nieuw programma aankomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten