dinsdag 6 november 2012

Evy Gruyaert bevallen van zoontje Alec


Evy Gruyaert bevallen van zoontje Alec

Eén-omroepster Evy Gruyaert is op 22 oktober 2012 bevallen van haar eerste zoon, Alec. Zowel de kersverse mama als haar zoon, die 2,950 kilogram weegt en 49 centimeter groot is, stellen het goed. Een hele dikke proficiat!

Evy Gruyaert is in de wolken met haar eerste kindje: 'Het was gisteren sowieso een prachtige dag en de geboorte van Alec heeft die 22ste oktober nu echt onvergetelijk gemaakt. Met Alec start een mooi nieuw verhaal in ons leven en daar genieten we met volle teugen van.'

Evy zal zich nu even terugtrekken om in alle rust van haar kindje te genieten, maar vanaf 1 februari 2013 is ze helemaal terug op Eén.

Alec is het eerste kindje van de presentatrice en haar vriend Frederik De Proft.

Ondertussen wordt Evy Gruyaert op Twitter uitgebreid gefeliciteerd: onder meer haar collega’s Peter Van De Veire en Eva Daeleman wensten de kersverse mama proficiat.

Twee weken geleden vertelde de presentatrice nog in Nieuwsblad Magazine dat ze in het begin van haar zwangerschap heel misselijk was, maar zich tegen het einde goed voelde. 'Ik wist niet dat er zoveel rek op een buik zat', grapte ze.

Ook poseerde ze zwanger met haar dikke buik nog even voor prachtige glamour foto's in Nieuwsblad Magazine.

‘Ik voel me goed. Fantastisch zelfs’, vertelde Evy Gruyaert eerder nog in een interview. ‘In het begin ben ik die maanden misselijk geweest, maar dat hoort erbij. Dat is nu eenmaal het concept zwanger zijn. Er groeit een kind in jou en je hormonen slaan op hol. Je lichaam neemt het van je over en dan moet je je daar vooral niet tegen verzetten’. Toch wil ze de zwangerschap niet idealiseren: ‘Je zal mij niet horen zeggen dat ik dit de meest zalige periode uit mijn leven vind. Want ik ben écht wel mottig geweest’.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten