dinsdag 21 december 2010

Evy Gruyaert in lingeriezaak Bar D’Oh

Radio- en televisiester Evy Gruyaert lanceerde vorig jaar haar eigen juwelenlijn ‘Malice in Wonderland’. De collectie is ondermeer te koop in lingeriezaak Bar D’Oh in Gent. Tijdens de avond kerstshopping op 16 december zakte Evy Gruyaert zelf naar de winkel af om er alles over te vertellen.
Als je nog geen geschikt kerstcadeautje gevonden hebt voor je vriendin, dan is het goed mogelijk dat je er donderdagavond met eentje naar huis gaat.
 
In Bar D’Oh wordt niet alleen feestelijke sexy lingerie voorgesteld, tussen 19 tot 23 uur komt Evy Gruyaert langs om alles te vertellen over haar juwelencollectie ‘Malice in Wonderland’. Die heeft ze speciaal voor de eindejaarsperiode uitgebreid met de lijn ‘I’m a fruitcake’.
Een beetje gek
Vrij vertaald betekent dit: ik ben prettig gestoord. Volgens Evy Gruyaert is het een must dat we tegenwoordig allemaal een beetje gek zijn, het helpt ons immers de dagelijkse realiteit te ontvluchten. De zilveren juwelen zijn afgewerkt met halfedelstenen omdat ‘Malice’ in de kracht ervan gelooft’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten